Over

D&S Group

Graag stellen we de D&S Group nader aan u voor. De groep bestaat uit een viertal bedrijven die zich elk op hun eigen gebied bezighouden met liquidfood processing.D&S Groep structuur

D&S Process Solutions – Turn-key projecten

Process Solutions houdt zich bezig met de realisatie van turnkey procesinstallaties. Wij verzorgen het ontwerp, de software, de realisatie, inbedrijfname en service van complexe procesinstallaties. Hierbij kunt u denken aan CIP installaties, pasteursystemen, UHT systemen, membraanfiltratie, mix en mengsystemen, extractie installaties, indampinstallaties en opslag en doseerinstallaties. Wij zijn inventief en lopen voorop in de ontwikkelingen. Door uw wensen centraal te stellen, zijn we in staat om voor u de juiste oplossing te realiseren.

D&S Engineering Solutions – Engineering

Engineering Solutions verzorgt als ingenieursbureau de engineering en management van foodprojecten. Hierbij kunt u denken aan maken van een conceptueel ontwerp, het opzetten van P&ID’s en temlijsten, het specificeren van equipment en specificaties, het opstellen van bestekken en maken van 3D modellen. Wij maken hierbij gebruik van de modernste softwaretools.

Ons doel is om u volledig maar pragmatisch te ontzorgen, zodat u de engineering met een gerust hart aan ons kan overdragen.

Wij zijn inzetbaar voor:

  • Engineeringsstudies
  • Veiligheidsstudies
  • Procesoptimalisatie
  • Problem solving
  • Bouw- en projectmanagement
  • Tijdelijke ondersteuning van uw team

D&S Process Equipment – Componenten en equipment

Process Equipment verzorgt de advisering en levering van Alfa Laval sanitaire pompen en warmtewisselaars, BPI monopompen, Wika meetinstrumenten en standaard proces installaties. Onze adviseurs hebben een zeer uitgebreide ervaring in de voedingsmiddelen industrie en helpen u graag naar de best mogelijke oplossing.

SMD Process Solutions

SMD bedient de Poolse voedingsmiddelenmarkt en verzorgd de prefab van de D&S Group.


 Contactgegevens:

D&S Process Solutions B.V.

www.ds-ps.nl

info@ds-ps.nl                                                                            

D&S Engineering Solutions B.V.

www.ds-es.nl

info@ds-es.nl

 

D&S Process Equipment B.V.

www.ds-pe.nl

info@ds-pe.nl

SMD Polska Sp. Zo.o.

www.smd-polska.pl

info@smd-polska.pl

 

- Realisatie website door Fanatiek Media