Evoguard Vlinderklep draad/draad uitvoering (MVM)

Logo Evoguard


Evoguard Vlinderklep draad/draad uitvoering (MVM)


 

Vlinderklep draad-draad uitvoering (MVM)

Vlinderklep draad-draad uitvoering manual actuator 1.4404 - AISI 316L
Vlinderklep draad-draad uitvoering pneumatic NC-NO 1.4404 - AISI 316L
Vlinderklep draad-draad uitvoering pneumatic AA 1.4404 - AISI 316L


Productomschrijving

Het belangrijkste onderdeel van een afsluiter is de afdichting. Een veilige en betrouwbare productflow kan alleen gegarandeerd worden als de afdichting goed functioneert. Om hier zeker van te zijn, zijn Evoguard afsluiters onderworpen aan een intensief testprogramma. Met behulp van de eindige elementen methode zijn de afdichtingen gesimuleerd onder maximale belasting, waardoor eventuele piekbelastingen geconstateerd en geëlimineerd zijn. Vanuit het oogpunt van de gebruiker betekent dit dat de afdichting zo veilig en betrouwbaar mogelijk is en dat de slijtage tot een minimum beperkt wordt.

Uitgebreide testen zijn uitgevoerd bij alle componenten om het ontwerp te controleren. Ingenieurs hebben bijvoorbeeld gekeken naar de interactie tussen de afdichting, de behuizing en de klepschijf. Tevens is er gekeken naar de verbinding van de pneumatische actuator. Er is veel aandacht besteed aan veiligheid gerelateerde zaken om ervoor te zorgen dat het productiepersoneel in staat is om de kleppen op een veilige manier te bedienen.

Vlinderklep exploded view

Vlinderklep programma

 

Over Evoguard

Evoguard is onderdeel van The Krones Group, dat van oorsprong een Duits bedrijf is en tegenwoordig over de hele wereld actief is. Producten van Evoguard zijn van hoge kwaliteit doordat het bedrijf beschikt over gespecialiseerde kennis op het gebied van mechanical engineering. Evoguard investeert veel in onderzoek en ontwikkeling, daardoor lopen zij voor op de concurrentie. Voor meer informatie over Evoguard kunt u terecht op hun site: evoguard.com

Downloads


Voor meer informatie neemt u contact op met onze verkoopadviseurs op 076-7112846 of klikt u op onderstaande link.

Contact US

 

 

- Realisatie website door Fanatiek Media