Evoguard Overdruk Beveiliging DN

Logo Evoguard


 Evoguard Overdruk Beveiliging DN


 

Overflow valves DN

Overflow Valve DN 1-0 1.4404 - AISI 316L
Overflow Valve DN 1-3-0 1.4404 - AISI 316L
Overflow Valve DN 1-6-8 1.4404 - AISI 316L
Overflow Valve DN 1-3-6-8 1.4404 - AISI 316L


Productomschrijving

Een belangrijk aspect van een procesinstallatie is de flow control. Het is vaak belangrijk om het product tijdens het proces onder constante druk te houden, hiervoor gebruikt men een overdrukbeveiliging, ook wel overflow valve genoemd. Zodra de druk hoger wordt dan de gewenste waarde, wordt door de overflow valve een bypass geopend, hierdoor blijft de druk constant. Wanneer de ingestelde druk weer bereikt is, zal de bypass afgesloten worden.

Evoguard overflow valves beschikken over al deze eigenschappen, waardoor deze continu hoge prestaties kunnen leveren. Daarnaast zijn er geen speciale gereedschappen benodigd om de gewenste druk in te stellen. Door het ontwerp van de klepschijf, worden optimale doorstroming condities gegarandeerd. Door de plaatsing van de afdichting en de metalen stop waarmee iedere klepschijf is uitgevoerd, wordt voorkomen dat er hoge spanningen op de afdichting komen te staan. Een ander voordeel van Evoguard overfow valves is dat hygiëne is doorgevoerd in het volledige ontwerp.

Overflow valves overzicht

Overzicht Overflow Valve met benaming

Over Evoguard

Evoguard is onderdeel van The Krones Group, dat van oorsprong een Duits bedrijf is en tegenwoordig over de hele wereld actief is. Producten van Evoguard zijn van hoge kwaliteit doordat het bedrijf beschikt over gespecialiseerde kennis op het gebied van mechanical engineering. Evoguard investeert veel in onderzoek en ontwikkeling, daardoor lopen zij voor op de concurrentie. Voor meer informatie over Evoguard kunt u terecht op hun site: evoguard.com

Downloads


Voor meer informatie neemt u contact op met onze verkoopadviseurs op 076-7112846 of klikt u op onderstaande link.

Contact US

 

 

- Realisatie website door Fanatiek Media