Evoguard Centrifugaal Pompen

Logo Evoguard


Evoguard Centrifugaal Pompen


Het hoofddoel van een pomp is om het product zo optimaal mogelijk te verpompen. De nieuwe serie Evoguard pompen is speciaal ontworpen om dit constant en gelijkmatig uit te voeren. Doordat de focus hierop heeft gelegen tijdens het ontwerpproces, worden interrupties tijdens uw productieproces voorkomen en hoeft er weinig tijd gespendeerd te worden aan reiniging en onderhoud van de pompen. Alle Evoguard pompen zijn ontworpen volgens de EHEDG richtlijnen. Een lage NPSH waarde en IE3 motors met een hoge efficiency zorgen voor hoge prestaties, terwijl er sprake is van een lage energieconsumptie.

Evoguard Centrifugaal Pomp2

Ontwerp criteria

  • Ontworpen volgens EHEDG richtlijnen.
  • Lage NPSH waarde.
  • Energiebesparing door het optimaliseren van de waaier, behuizing en toerental.
  • Tangentiële aansluiting – geen weerstand.
  • Geoptimaliseerd hydraulisch rendement door een speciaal contour in de behuizing.
  • Connectie met de as van de motor wordt tot stand gebracht met een hydraulische verbinding, hierdoor centert het zich vanzelf waardoor de assemblage erg eenvoudig wordt.

Technical Data

 

Technical Data2

In bovenstaande grafiek is de opvoerhoogte uitgezet tegen het debiet. Voor ieder gebied is een specifieke uitvoering van de Evoguard pompen het meest geschikt. Door op de onderstaande uitvoeringen te klikken, vindt uw meer informatie over de pomp die het beste aansluit bij uw proces.

Dimension and data sheet H1CP housing diameter 180

Dimension and data sheet H1CP housing diameter 210

Dimension and data sheet H1CP housing diameter 230


Over Evoguard

Evoguard is onderdeel van The Krones Group, dat van oorsprong een Duits bedrijf is en tegenwoordig over de hele wereld actief is. Producten van Evoguard zijn van hoge kwaliteit doordat het bedrijf beschikt over gespecialiseerde kennis op het gebied van mechanical engineering. Evoguard investeert veel in onderzoek en ontwikkeling, daardoor lopen zij voor op de concurrentie. Voor meer informatie over Evoguard kunt u terecht op hun site: evoguard.com

Downloads

Voor meer informatie neemt u contact op met onze verkoopadviseurs op 076-7112846 of klikt u op onderstaande link.

Contact US

 

 

- Realisatie website door Fanatiek Media