Evoguard Aseptisch Zittingsventiel

Logo Evoguard


Evoguard Aseptisch Zittingsventiel


 

Aseptic seat valve product afbeelding

Eigenschappen aseptisch zittingsventiel

  • De behuizing is bestand tegen zeer hoge belastingen als gevolg van de operationele druk (PN25). De configuratie en geoptimaliseerde geometrie zijn in overeenstemming met de EHEDG specificaties, waardoor de ventielen zeer betrouwbaar zijn.
  • De metalen balgen brengen een hermetische afsluiting tot stand, waardoor de productruimte volledig wordt afgesloten van de atmosfeer. Door het ‘multilayer design’ en een begeleidend steunelement, wordt een lange levensduur van de balgen gegarandeerd. Daarnaast zit het ontwerp zo in elkaar dat de balgen bij demontage niet worden beschadigd.
  • De klepschijf heeft een efficiënte vorm ten aanzien van de flow. Het is mogelijk om te kiezen tussen een enkelvoudige en een tweedelige klepschijf. De afdichting van de eerstgenoemde is gemaakt van een PTFE compound, de afdichting van de tweedelige klepschijf is gemaakt van EPDM/FDA of FKM HF.
  • De grootte van de actuator wordt gekozen op basis van de druk die in het proces heerst.

Asceptic Seat valve technical data


Aseptic seat valve NC productpressure 6/10 bar

Door te klikken op onderstaande afbeeldingen, wordt een pagina geopend met aanvullende informatie over het betreffende product.

Aseptic seat valve NC productpressure 6 bar

Aseptic seat valve productpressure 6 bar 1-0 1.4404 - AISI 316L
Aseptic seat valve productpressure 6 bar 1-3-0 1.4404 - AISI 316L
Aseptic seat valve productpressure 6 bar 1-6-8 1.4404 - AISI 316L
Aseptic seat valve productpressure 6 bar 1-3-6-8 1.4404 - AISI 316L

Aseptic seat valve NC SA productpressure 10 bar

Aseptic seat valve productpressure 10 bar 1-0 1.4404 - AISI 316L
Aseptic seat valve productpressure 10 bar 1-3-0 1.4404 - AISI 316L
Aseptic seat valve productpressure 10 bar 1-6-8 1.4404 - AISI 316L
Aseptic seat valve productpressure 10 bar 1-3-6-8 1.4404 - AISI 316L


Productomschrijving

Microbiologische producten moeten met speciale zorg worden behandeld. Het volledige productieproces moet veilig verlopen om de kwaliteit en houdbaarheid van het uitgangsproduct te kunnen garanderen. Door het nieuwe modulaire systeem binnen het assortiment van aseptische zittingsventielen, biedt Evoguard de juiste componenten aan voor ieder proces. Het nieuwe concept is gebaseerd op uitgebreide tests die tijdens productieomstandigheden zijn uitgevoerd, waarbij de meest moderne analysemethodes zijn gebruikt. Door middel van de gegevens die hierbij zijn verzameld, is het mogelijk geweest om het ontwerp tot in de details te optimaliseren. Hierdoor zijn de individuele prestaties erg goed en daarnaast sluit het ventiel perfect aan bij bijbehorende installatie.

Asceptic Seat valve overzicht

Asceptic Seat Valve overzicht met benaming

 

Over Evoguard

Evoguard is onderdeel van The Krones Group, dat van oorsprong een Duits bedrijf is en tegenwoordig over de hele wereld actief is. Producten van Evoguard zijn van hoge kwaliteit doordat het bedrijf beschikt over gespecialiseerde kennis op het gebied van mechanical engineering. Evoguard investeert veel in onderzoek en ontwikkeling, daardoor lopen zij voor op de concurrentie. Voor meer informatie over Evoguard kunt u terecht op hun site: evoguard.com

Downloads


Voor meer informatie neemt u contact op met onze verkoopadviseurs op 076-7112846 of klikt u op onderstaande link.

Contact US

 

- Realisatie website door Fanatiek Media