Evoguard Aseptisch Dubbelzittings Mixproof Ventiel

Logo Evoguard


 Evoguard Aseptisch Dubbelzittings Mixproof Ventiel


 

Aseptisch dubbelzittings mixproof ventiel productafbeelding

Eigenschappen aseptisch dubbelzittings mixproof ventiel

  • De behuizing is bestand tegen zeer hoge belastingen als gevolg van de operationele druk (PN25). De configuratie en geoptimaliseerde geometrie zijn in overeenstemming met de EHEDG specificaties, waardoor de ventielen zeer betrouwbaar zijn.
  • De metalen balgen brengen een hermetische afsluiting tot stand, waardoor de productruimte volledig wordt afgesloten van de atmosfeer.
  • Door het gebruik van onafhankelijk werkende klepschijven met ieder zijn eigen afdichting, is het mogelijk om producten van elkaar gescheiden te houden. De veiligheidskamer tussen de klepschijven is aangesloten via spoelkleppen.
  • Het is mogelijk om te kiezen tussen een enkelvoudige en een tweedelige klepschijf. De afdichting van de eerstgenoemde is gemaakt van een PTFE compound, de afdichting van de tweedelige klepschijf is gemaakt van EPDM/FDA of FKM HF.
  • Het reinigen en steriliseren van de veiligheidskamer wordt gedaan door de spoelkleppen of door de onderste of bovenste klepschijf op te tillen.
  • De doorlaat in de behuizing van de klep is zo ontworpen dat er weinig druk wordt verloren wat resulteert in een lager energieverbruik.
  • De de geïntegreerde ‘lifting’ functie van de actuator zorgt ervoor dat het mogelijk is om snelle cyclussen uit te voeren met een lage hoeveelheid lucht.
  •  Optioneel kan gekozen worden voor het gebruik van een temperatuursensor, zodat de temperatuur in de behuizing gemonitord kan worden.

Aseptic Double Seat valve technical data


Aseptic double seat valve NC productpressure 6/10 bar

Door te klikken op onderstaande afbeeldingen, wordt een pagina geopend met aanvullende informatie over het betreffende product.

Aseptic double seat valve MA NC product pressure 6 bar

Aseptic double seat valve productpressure 6 bar 1-3-6-8 1.4404 - AISI 316L
Aseptic double seat valve productpressure 6 bar 1-6-8 1.4404 - AISI 316L
Aseptic double seat valve productpressure 6 bar 1-3-6 1.4404 - AISI 316L
Aseptic double seat valve productpressure 6 bar 1-7 1.4404 - AISI 316L

Aseptic double seat valve MA NC productpressure 10 bar

Aseptic double seat valve productpressure 10 bar 1-3-6-8 1.4404 - AISI 316L
Aseptic double seat valve productpressure 10 bar 1-6-8 1.4404 - AISI 316L
Aseptic double seat valve productpressure 10 bar 1-3-6 1.4404 - AISI 316L
Aseptic double seat valve productpressure 10 bar 1-7 1.4404 - AISI 316L


Productomschrijving

Microbiologische producten moeten met speciale zorg worden behandeld. Het volledige productieproces moet veilig verlopen om de kwaliteit en houdbaarheid van het uitgangsproduct te kunnen garanderen. Doordat het ontwerpprincipe van aseptische dubbelzittingsventielen hetzelfde is als die van reguliere zittingsventielen, kunnen deze componenten uitstekend met elkaar gecombineerd worden. Hierdoor wordt het mogelijk om meerdere productstromen te regelen onder optimale aseptische condities. Daarnaast gebeurt dit volledig automatisch en is er een minimale hoeveelheid ruimte benodigd.

Een aseptisch dubbelzittingsventiel is het knooppunt voor verbindingen tussen afzonderlijke leidingen. Het nieuwe concept is gebaseerd op uitgebreide tests die tijdens productieomstandigheden zijn uitgevoerd, waarbij de meest moderne analysemethodes zijn gebruikt. Door middel van de gegevens die hierbij zijn verzameld, is het mogelijk geweest om het ontwerp tot in de details te optimaliseren. Hierdoor zijn de individuele prestaties erg goed en daarnaast sluit het ventiel perfect aan bij bijbehorende installatie.

Aseptic Double Seat valve overzicht

Aseptic Double Seat Valve overzicht met benaming

Over Evoguard

Evoguard is onderdeel van The Krones Group, dat van oorsprong een Duits bedrijf is en tegenwoordig over de hele wereld actief is. Producten van Evoguard zijn van hoge kwaliteit doordat het bedrijf beschikt over gespecialiseerde kennis op het gebied van mechanical engineering. Evoguard investeert veel in onderzoek en ontwikkeling, daardoor lopen zij voor op de concurrentie. Voor meer informatie over Evoguard kunt u terecht op hun site: evoguard.com

Downloads


Voor meer informatie neemt u contact op met onze verkoopadviseurs op 076-7112846 of klikt u op onderstaande link.

Contact US

 

- Realisatie website door Fanatiek Media