Smart CIP automatisering

Datum: 28/04/15

Smart automatisering

De MCIP (Mobile Cleaning In Place)  is uitgerust met een slim automatiseringssysteem.  Het touch panel leidt u visueel door de verschillende stappen heen en is tevens de handleiding voor de MCIP. Het zal u tijdens belangrijke stappen vragen om zaken te controleren en te bevestigen.

Mobiel CIP systeem touch panel

U kunt de interactie het beste vergelijken met het gebruik van een smartphone of tablet. De CIP programma’s zijn door de gebruiker zelf per object aan te passen. Daarnaast kunt u als gebruiker veiligheidsinstructies toevoegen die van toepassing zijn op uw situatie.

Wilt u alle reinigingsbeurten laten registreren? U kunt de MCIP voorzien van een uitgebreide CIP loggingsmodule. Deze module kan ook uw CIP reiniging optimaliseren en eventuele CIP problemen oplossen. Wij vertellen u er graag meer over.

CIP systeem logging

 

- Realisatie website door Fanatiek Media